vrijdag 26 november 2010

Ons mooie huisje in Canada!

Het is wel weer eens tijd voor een update.
Ondertussen veel gebeurd hier in Canada.. Vern en ik hebben een huisje gekocht in Oktober en sinds 2 weken wonen we er. En eindelijk vandaag een paar fotootjes gemaakt.



Onze geweldige openhaard! Al heerlijk wat avondjes voor gezeten!

Want met -20 buiten is dit echt een must!

Dit is onze woonkamer/ eetkamer. Nog niet echt gezellig en de muren zijn nog een beetje kaal, maar dat komt wel!

Onze keuken. Dit is eigenlijk het enige waar we wat aan hebben moeten klussen. Het aanrechtblad was namelijk rose... Nu ben ik best een liefhebber van rose, maar niet in de keuken. En in combinatie met de grijze keuken kastjes en de toen nog bruine houten rand (wat nu zwart geschilderd is) was het niet echt super. Maar gelukkig bestaat er verf om het aanrechtblad te veranderen, dus dat scheelde weer wat geld om een nieuwe keuken aan te moeten schaffen.


En dit is hoe ons huisje er aan de buitenkant uitziet! Best leuk zo met de sneeuw. Nu nog wat kerstverlichting en het plaatje is compleet!
De rest van het huis heb ik nog niet echt opgeruimt en ingericht, geen tijd meer. Eerst morgen voor 3 weken naar Nederland en daarna zijn de dozen en de rest van de zooi aan de beurd! Of Vern moet zich zo ontzettend vervelen zonder mij dat hij maar dozen gaat uitpakken... Je weet het maar nooit...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten